Amirul Arif Ahmad Faris

My photo
The name goes by Amirul Arif | I am 16! | Just an ordinary boy who loves blogging | Add me on Facebook if you know me :D

My Words!

I maybe a stranger to you guys,
But once you know me,
I maybe different from what you had thinked,
I may be a good person, or a bad person ;)
Pick your friends carefully and wisely.

Bands,Singer?

Muse Paramore Arctic Monkeys Blink 182 AVA GreenDay Bunkface

Saturday, December 25, 2010

Tagged by Noor Arina

BEGINS :


Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
Segala benda yang aku sayang dalam galaksi ni.

Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri ?
Erhh...buku buku belajar ;p

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti ?
Tepi tasik boleh tak?Tema?Entah,tanya la wife ;p

Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
Bercinta?*angguk angguk :)


Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
Kalau boleh,nak forever!Im deadly serious here =="

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang ?
Yahoo! Messenger,Webcam,Video Call :S

Apakah nama penuh korang ?
Amirul Arif bin Ahmad Faris

Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra ?
Of course mama aku,eheh :D

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang ?
Emm,my dear girlfriend?ar ar...

Adakah korang basuh baju korang sendiri ?
Kat umah washing machine,kat sekolah,handwash mariii :D

Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
Banyak wehhh,Australia balik boleh tak?

Pilih salah satu, peluk atau cium ?
Jawapannya tiada dalam skema jawapan,sorrayyyy!!!

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
8A's mate,girlfriend aku,budak manja :)

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?

Family,my girlfriend,member batch,cikgu cikgu and...myself?HAHAHA :D

5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
Hysteria,Knights of Cydonia,Soldier,Naturally and All The Small Things

Bila tarikh lahir korang ?
Dua puluh satu februari sembilas belas sembilan puluh lima

5 orang blogger yang korang nk tag

Arina Azlee(tapi dia dah ada),Izzam Azmei,Luthfi Latif,Faris Irfan,Rifqi Ghazali?

Cerita sikit blogger yang pertama korang tag.
My girlfriend,aku sayang beliau,budak yang teramat manja dengan aku,aiskrim aku boleh?Senang,i love her so much!


Please "LIKE" :D

0 noises: