Amirul Arif Ahmad Faris

My photo
The name goes by Amirul Arif | I am 16! | Just an ordinary boy who loves blogging | Add me on Facebook if you know me :D

My Words!

I maybe a stranger to you guys,
But once you know me,
I maybe different from what you had thinked,
I may be a good person, or a bad person ;)
Pick your friends carefully and wisely.

Bands,Singer?

Muse Paramore Arctic Monkeys Blink 182 AVA GreenDay Bunkface

Saturday, December 18, 2010

RE :

At least ak tak macam kau,
Mengecap popularity lah konon,
Aku lepak je weh,tak rasa pape pn,
By the way,nama dia Arina,bkn Aryna yea?
Take note on that please.

Kalau kau perasan la kan,
All this while,majoriti aku dgn Arina bergaduh,pasal kau la weh!
Aku seumur hidup pn takkan nk maafkan kau!
Lantak kau la,tp aku dah buang kau dr hidup aku weh!
Dlm semua manusia dlm dunia ni,tak ada seorang pn berhati busuk macam kau,
Pergi la berfoya dgn Amir "KESAYANGAN" kau tuh,kau sayang dia sangat kan?
Kau ckp dia sweet kan?
Murah sgt doe kau,bg Amir pegang kau semua,letak kepala kau atas bahu dia dlm movie semua,
At elast couple ah dulu doe,
Memang kau murah la,kata tak couple lg dgn dia,dah buat mcm tu,
Aku tau la aku tak pernah jumpa Arina kan?
Tapi still,jaga la pride kau doe,ini tak,kau biar je dia pegang tgn kau semua,
Pehh,memang kau murah,
Aku dah tak kisah pasal kau dah after this weh,
Lantak kau la,aku dah buang kau jauh-jauh dlm hidup aku,
Kau la manusia plg aku anti skrg,
Seteruk-teruk member batch aku,kau lg teruk la,

Lepak la,no offence,tapi aku dah benci gila kat kau,
So,
Sekian,wassalam.

Ayep052


Please "LIKE" :D

0 noises: