Amirul Arif Ahmad Faris

My photo
The name goes by Amirul Arif | I am 16! | Just an ordinary boy who loves blogging | Add me on Facebook if you know me :D

My Words!

I maybe a stranger to you guys,
But once you know me,
I maybe different from what you had thinked,
I may be a good person, or a bad person ;)
Pick your friends carefully and wisely.

Bands,Singer?

Muse Paramore Arctic Monkeys Blink 182 AVA GreenDay Bunkface

Tuesday, March 23, 2010

MSSD KK Merentas Desa

23rd March 2010
SMK Temenggong

Pagi ni,aku dikejutkan oleh Azmi,disuruh utk solat Subuh,HAHA
Dy kata kat aku,"Ayep,bgn weh,harini ko da la nk lari!"
So,aku duduk,blurr,tktau nk buat ape,urhh
After awhile,lpas solat and mandi,and assembly,
Kita bertolak ke Kati(?) kot,a few kilometres away from MCKK,
Dah smpi,dpt lah nombor utk dipakai kat baju,
Guess what,i got number 804,HAHA
Oh yeah,koleq hanta 2 teams,which is U-15 and U-18
U15 runners
1)Azmi Haqqim
2)Amirul Arif
3)Syed Mohd. Faris
4)Mohd Amin
5)Abdul Hakimi
6)Muhd. Muizzuddin

Dahh,buat la warm ups skit,lari lari,lalala.
Cikgu kat situ buatla penerangan sikit psl trek lari,perh,gila,naik bukit turun bukit -.-
Lelaki Bawah 15 start dulu,
Cikgu ape tah lepas kan,i got first for the starters,
Then,mamat india mana tah tetiba je potong aku,siap mkn lolipop lg tuh,perhh,
Gila AH!!!!
Merentas desa,mmg betul betul desa pn -.-
Kampung mmg ori punya!!
Aku start slow down masa lari kat kawasan perkampungan yg kedua,
In that time,satu budak sekolah Clifford dh catch-up dgn aku,
Aku terpaksa mengalah,bg la dy potong aku,
Aku seriusly mse merentas desa ni kn,aku mmg tkleh buat,
I don't get any proper trainers and trainings,
HAHAHA
Jujur ni,sepanjang lari,aku mmg gila nk pitam
Mata berpinar-pinar,kepala pening,nk muntah,sakit perut,semua ade -.-"
Ok,aku kekalkan placing aku sebagai 3rd place,
Lepas U-turn kat satu tempat,aku mmg dah tak tahan,
Aku menjerit la,sbb belakang aku tu Amin kn,
"Amin,cepat kejar aku!!"
By that time,aku mmg dah nk jatuh dah,err -.-
Masa nk masuk terowong mne tah,
GELAP!!aku mmg dah tk nmpk pape dah,argghhh,
Nasib baik amin sebelah aku,dy kata,
"Ayep,pegang baju aku,"
Aku pn,pegang ah baju dy,dy cm guide je aku sepanjang terowong,
Dah lepas je terowong,Amin ckp ah,
"Ayep,ni last 2km,cepat,ko boleh punya,aku kejar dr belakang,"
Aku pn angguk-angguk je lah,
So,aku push diri aku ni,try kejar mamat yg jauh gila kat depan,
Masa tu dah nk smpi,Aku pn lebih kurg 50meter ngn mamat Clifford tu,
Tp,rezeki takde kn,haha,so,
For MSSD KK,i got 3rd place
For 7km run,i manage to got 21.01minutes
Fuh fuh,my new record,HAHAHA
For MCKK U-15 team,
Five of use managed to get for the top 10 :D

1)Amirul Arif (3rd place)
2)Mohd Amin (4th place)
3)Azmi Haqqim (5th place)
4)Syed Mohd Faris (6th place)
5)Abdul Hakimi (8th place)

Kalau boleh,semua ni boleh wakil koleq dlm MSSPk nnt,
tp Syed Faris tolak,dah tak boleh buat apa-apa lah,
Only four of us(delegates from MCKK),di samping dua lg peserta lain yg akan wakil daerah Kuala Kangsar ke Taiping pd 10 April 2010 nnt.
Adios!

Ayep052


Please "LIKE" :D

0 noises: