Amirul Arif Ahmad Faris

My photo
The name goes by Amirul Arif | I am 16! | Just an ordinary boy who loves blogging | Add me on Facebook if you know me :D

My Words!

I maybe a stranger to you guys,
But once you know me,
I maybe different from what you had thinked,
I may be a good person, or a bad person ;)
Pick your friends carefully and wisely.

Bands,Singer?

Muse Paramore Arctic Monkeys Blink 182 AVA GreenDay Bunkface

Thursday, March 11, 2010

Majlis Sukan-Sukan Daerah Kuala Kangsar

Seperti yang tertera di atas,
Aku sudah tersenarai sebagai salah seorang drpd 15 org budak koleq yg akan mewakili MCKK dlm acara olahraga Bawah-15 tahun,
Perh,seriously aku tk caya,
Crite dy mcm ni,
Ade satu malam,aku tgah buat homework English - Literature,
Tiba-tiba cikgu pggl msuk kelas 3C,
Dy kata nk pilih 15 org yg berbakat utk mewakili MCKK,
Tetiba dy pggl nama aku,
"Amirul Arif,sy nk kamu msuk acara 1500m,5000m(terbuka)
Aku pn,Wooooo....
Semua bdak batch aku,
"Perh Ayep,long distance tuh,'alien stamina'!!"
Aku diam je mse tuh,ok,terpaksa akur dgn arahan cikgu,
I'm officially one of the 15 contestants to represent koleq in Olahraga,
Woo,tk prnh aku bayangkan,

Secondly,
Cikgu jgk lah pilih aku msuk MSSD Kuala Kangsar Cross Country,
I like,WHAT????
Another long distance event?
Dah la 23 March,two days after school holidays,
Oklah,msuk jelah,
Kalau Arina msuk,tk kn aku tk nk msuk
Sayur gila aku nih,
Ok,I'll prove myself to all runners in Kuala Kangsar that I can do it!!

~Olahraga Olahraga Olahraga~

Ayep052


Please "LIKE" :D

0 noises: